16.3.2013

Taikasta kasvaa saksanpaimenkoira

Nyt onkin vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta, tuntuu että ei aika riitä mihinkään ja silloin kun on aikaa, ei jaksa.

Istuminen on tempuista kaikista parhaimmassa vaiheessa. Kun saataisiin istuminen ja maahan kuntoon, voisi alkaa opettaa muitakin asioita. Tai lähinnä se kuntoon, että mun ei tarvii olla polvillaan tai melkein mahallaan lattialla, vaan voin myös seisaaltaan sanoa käskyjä...

Päällimmäisenä on parista viime viikosta jäänyt mieleen, että Taika on oppinut käyttämään korviaan eri asennoissa :D Ulkoiltiin hirmuisessa myrskyssä ja Taikalla meni sade ja tuuli korviin ja se ravisteli ja ravisteli päätään! Lopulta se äkkäsi vetää korvat luimuun, kun vilkaisi ensin Maisaa, joka oli kulkenut niin koko ajan. Selvästi se on myös viestinyt enemmän mielialojaan korvilla. Jotka ovat söpöt <3

Taika on myös ihan itse keksinyt miten halitaan, kun istun lattialla selkä sohvaa vasten, se tulee joskus syliin, laittaa etutassut rinnan päälle ja työntää ihan innoissaan naamansa mun naamaan tai olkapäälle. Siinä se sitten hetken aikaa kuuntelee rapsutuksia ja lässytyksiä ja taas mennään. Voi että mikä pieni rakkaus! <3

Rokotuksissa käytiin, se oli jännää. Meidät otettiin vastaan takahuoneessa kun tutkimushuoneessa oli joku hieman ärhäkämpi kaveri! Tohtori on melkoinen persoona. Parin viikon päästä uudelleen. 

Etutassujen tutina ja muhkurat ovat mielestäni nyt alkaneet tasoittua, rasituksen jälkeen huomaann edelleen tassujen vähän väpättävän.

Tänään mennään Lieksaan ja siellä aion muistaessani punnita tuon pikkujättiläisen, siitä kasvaa nykyisen koon perusteella saksanpaimenkoira.

Ja tärkein meinasi jäädä sanomatta! Taika on ollut nyt neljä yötä+aamua sisäsiisti, eli tehnyt pissat vasta kun se on viety ulos eikä heti kun saan silmät auki. Myös tämän pe-la yön joka on pidempi kuin viikolla yöt! Öisin se ei ole nyt tainnut ainakaan viikkoon pissata, ehkä jopa vielä pidempään aikaan, en muista enkä ole kiinnittänyt niin huomiota. Eikä kakkaakaan ole tullut sisälle kuin muutamat kerrat silloin ihan pienenä! Jee!

Ei kommentteja: