19.5.2013

Mätsäriviikonloppu

Viime agilitykerran jälkeen ei oikein ollut mitään kirjoitettavaa. Oli uusi ohjaaja ja tykkäsin sen tyylistä. Samat ongelmat oli pinnalla kuin aina ennenkin. Eli mun epävarmuus johtaa siihen että koira on epävarma eikä tee. Putkiin menemistä pimeistä kulmista täytyy harjoitella. Riemunkiljahdusten ajoitusta täytyy harjoitella. En osaa muuttaa omia liikeratojani vielä viidennelläkään yrityksellä. Annan itselleni kiitosta siitä, että Maisa haisteli ehkä vähiten mitä ikinä ja mielestäni onnistuin palkkaamaan sitä hyvin, kuumuus vaan kävi sitten vireen päälle ja samojen asioiden toistelu kun niihin putkiin ei meinannut mennä ja sitten kääntyi pois!!! Mitähän ihmettä sekin oli, kyllä ne putket on yleensä mennyt ihan varmasti päästä päähän.

Kaikkia esteitä tai siis esteiden lukitusta pitäisi saada varmemmaksi.

Torstaina pentukurssilla Taika oli taas vaihteeksi priimus ja open lellikki. Läksyinä paikalla istuminen, motivointi ja leikkiminen, lautasharjoitus ja rentoutuminen. Tuo rentoutuminen on paha nakki, meillä ei oikein ole luottamus kunnossa :/

Taikan mahan toimintoja oon nyt pohtinut urakalla kun sillä on ehkä kerran kolmessa viikossa kiinteä tuloste. On haastateltu kaikkia myyjiä ja muita mahdollisia ja kaikilta eri neuvot. Että mihinkä tässä lähtisi. Nyt on selvästi kasvukin hidastunut mutta kai se on iästä eikä ravinnosta...

Viikonloppu oli mätsäriturnee, lauantaina ajeltiin 50km päähän Muuruvedelle eikä turhaan, kaikki koirat sijoittui. Maisa oli Väiskiä vastaan sininen ja sitten isojen aikuisten sinisten kolmas. Taika oli isojen pentujen sinisten toinen! Rocky ja Väiski sai myös sijoitukset, Väpä tais olla punaisten neljäs ehkä... Tänään KPSH:n mätsärissä Maisa PUN- ja Taika pikkupentujen PUN4 :) hienot neitit! Muuruveellä pennut meni aikuiskoon mukaan ja Kuopiossa iän.

Vielä kun löytäis aikaa vetää niille sitä jälkeä...

Kävin pitämässä Ponderassa rally-toko säännöistä luennon ja saan siitä palkaksi tokokurssin, minne Taikan kanssa syksyllä :)


Ei kommentteja: