1.5.2013

Treenibloggausta

Kylläpä kirjoittelu on välillä vastenmielistä, vaikka itselleen tätä tekeekin :( Jos vaikka ryhdistäytyisi ja alkaisi näin keskiviikkoisin kirjoitella agilityn jälkeen. Olisi kuulemma tosi suuri hyöty kirjoitella treeneistä asiat ylös.
Tänään oli hyvät agitreenit, Maisa on nyt alkanut kieltää hypyillä... Oisko sillä jotain kipeänä vai onkohan tää nyt jotain muuta. Täytyy vielä perus pyöritystä harjoitella. Muuten mentiin kyllä tosi nätisti 19 esteen pätkä ja muistin radan jopa! A:ta harjoiteltiin myös. Mun täytyisi ihan tosissaan nyt hävittää vartaloapuja! Muita harjoiteltavia on nyt ainakin twisti. Keppejä pitäisi alkaa tehdä neljällä, lopusta ketjuttaen! Oppisi ne varmasti nopeasti. Jotain piti painaa mieleen jossain kohtaa koiran katsomisesta mutta enpä muista enää miten se meni :D

Taikasta oon laittanut ylös asioita, jotka on jääny tänne kirjoittamatta, eli:
14 viikkoisena pentu oppi itse nousemaan sohvalle :) oli se söpö kun kun taidosta innostuneena kiipeili sohvalle ja tepasteli menemään ja sitten alas ja taas takaisin sohvalle hymy korvissa. (Kyllä, minun koirat osaa hymyillä hyväntuulisina!)

4.4. on ollut eka pissitön päivä kotona yksin, tosin vieläkin saattaa joskus olla pissat tullut päivällä, mutta pääsääntöisesti alkaa olla jo sisäsiisti nyt 5kk iässä. Keittiöön uskalsin laittaa maton! Olisin varmaan laittanut olkkariinkin, jos tähän vuodenaikaan ei tulisi niin sairaita määriä kuraa ja rapaa ja hiekkaa sisälle. Yöt on olleet jo jostain maaliskuusta sisäsiistejä. Tosin aamulla oli kiire ulos, enää ei ihan niin pahasti ja viime viikonloppuna ressukka oli ripulin saanut keskellä yötä... :( Aamu meni sitten vähän pilalle kun ravasin penskan kanssa ulkona. Papereita en siis ole enää juurikaan pitänyt sisällä. Ihmeen hyvin mennyt koko sisäsiisteyskoulu.

Rokotuksissa 16vko Taika painoi 9kg. Kaikki ok.

Etujalat ei ole enää tutisseet, tosin kovaa rasitusta ei nyt pariin viikkoon ole ollutkaan.

Pentukurssi aloitettiin, ekalla kerralla ohjaaja kommentoi, että tämähän on jo käynyt pentukurssin! Ja kyllä se olikin yksi parhaiten käyttäytyvistä pennuista, jos ei paras. Huomenna taas toiselle kerralle.

Autopahoinvointi on alkanut helpottaa, varsinkin lyhyemmillä matkoilla. Hyvin alkanut tottuminen menee nyt varmaan taas pilalle, kun lähden viikonlopuksi kotona käymään ja se joutuu niin pitkään olemaan kyydissä kerralla.

Ehkäpä siinä tärkeimmät! Ihana kakara tuo kyllä iloa joka päivä jollain lailla <3

Ei kommentteja: