19.2.2013

10 vko

Sunnuntaina Taikalla tuli 10 viikkoa eloa täyteen!

Viime päivien teema on ollut (isojen) koirien treffailu. Perjantaina käytiin kylässä Valo-collien ja Gene-hukan luona ja se oli aika jännää... Jättiläis-Gene pyyhki Taikalla lattiat. Sunnuntaina kävi kylässä toinen Pihlajamäkeläinen, nimittäin Jalli ja veikkansa lapinkoira Kassu. Ne ei ollu Taikasta yhtään niin pelottavia kuin Valo ja Gene, vaikka Kassu olikin aika innokas! Käveltiin hetken aikaa ja lopulta pentukin yritti jo vähän leikkiä, mutta sitten ei kuitenkaan ihan kunnolla uskaltanut. Ehkä pojat oli vähän liian innokkaita. Eilen maanantaina kävi Rambo kylässä ja vaikka onkin iso ja musta, oli näistä kavereista vähiten pelottava. Taika veti Rampen kanssa lelua ja roikkui poskissa kuten Maisallekin tekee.

Eilen myös Maisa alkoi jo lopultakin taipua painostuksen alla ja leikki vähän (tosin en tiedä kuvitteliko se sitä kosioleikiksi, raivostuttava hormonihyrrä). Ensimmäinen leikkiyritys tosin päättyi vähän surkeasti, kun Taika haastoi pystypainiin ja Maisa lähti mukaan ja läimäisi pennun lattiaan, minne se jäi typertyneenä, ja poistui paikalta :D. Tänään iltapäivällä ulkoilun jälkeen Maisa vaikutti jo ihan oikeasti leikkivän Taikan kanssa. Eilen myös Taika putsaili Maisan tassua ja aika kauan Maisa sitä sietikin. Eka kertaa ne myös nuolaisivat toisiaan, Taika iltapäivällä Maisaa selästä ja illalla Maisa samasta kohtaa selästä.

Tänään käytiin myös päiväkodin portin edessä lasten ulkoilu-/hakuaikaan vähän kattomassa ja kateltavana ja illalla suunnataan vielä kilometrin päähän Teboilin pihaan vähän pousailemaan.

Ei kommentteja: