7.2.2013

Riiviö

Pikku pentu on selvästi jo kotiutunut, kun siitä on kuoriutunut oikea riekkupetteri. Lumihangessa peuhaamista pitäisi saada ihan videolle, niin mainio se on. Mainio ja hermoja riipivä :D Taika tulee niin pistämään koko tämän asunnon ihan remonttiin, enkä taida mahtaa sille mitään. Onneksi Taika on todella hyvä rauhoittumaan. Sylissä se jaksaisi istua rapsuteltavana vaikka maailman tappiin saakka.

Iltarutiinit pentu oppi parissa illassa. Enää se ei edes yritä kiivetä sänkyyn, se saattaa vetää iltavillit vielä ennen unille menoa, mutta on selkeästi jo tajunnut, milloin on aika mennä nukkumaan.

Pissat tulee onneksi suurimmaksi osaksi sanomalehdelle, aamuisin varsinkin en voi mitenkään ehtiä ulos sen kanssa ennen kuin se on tehnyt noin 1-100 lirua. Ehkä olisi eri juttu jos olisi kesä ja voisin vain yöpaidassa hilpaista pihalle.

Karvaa sille kasvaa koko ajan lisää, ihan kuin entisissä ei olisi jo aika paljon! Toinen korvakin nousi pystyyn eilen. Olen kiinnittänyt huomiota sen etujalkoihin, ne vaikuttavat vähän vinkuroilta ja tutisevat aika paljon. Jospa se olisi jotain kasvuun liittyvää vain...

Olen yrittänyt huomioida Maisaa mahdollisimman paljon myös, pentu kun on koko ajan käsissä ja huomion alla. Hyvin se on nyt ottanut Taikan vastaan, hyvä on kyllä myös tuo pentu pehmittämään neiti jäätä... Aina välillä Maisa huomaa että oho, nyt on nukuttu jo hetki kylki kyljessä, hups, äkkiä pois ennenkuin joku näkee :D

Yksinoloa on harjoiteltu hieman, kuin myös autoilua. Autoilun harjoittelu saa perjantaina tehokurssin, kun lähdetään käymään kotikotona saattamassa ukki viimeiselle matkalleen. Onneksi on sisko, joka pystyy olemaan koirien kanssa kun itse olen töissä! Tänäänkin ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa ja kevyt 10 tuntia se sitten... Kyllä välillä miettii, että tulikin tehtyä alavalinta. Varsinkin, kun asiakkaina käy ihmisiä lounaalla ja kahvitauoilla ja he käyttävät niihin noin 2 tuntia päivästään. Itsehän pääsen tauollekin, jos pääsen, milloin pääsen. Asiakkaat ei tyytyväisenä paljon odottele lakisääteisiäkään taukoja.

Ei kommentteja: