5.2.2013

Päivä kaksi

Tänään on Taikan toinen kokonainen päivä kotona ja tähän mennessä vain yhdet pissat on tullut sisälle, kaikki muut ulos :) itseään kai siitä on kiittäminen, kun jaksaa ulos asti kiikuttaa :D Tänään on tehty ulos jo peräti kahdet tulosteetkin, eilen piti sitä ainoaa odottaa iltaan asti ja se jo meinasi huolestuttaa...

Autolla ajelua kokeiltiin uudestaan, paha olohan se siellä tulee. Ja pissat alle jos typerä omistaja ei nosta pysäkeillä ulos. Käytiin mm. ostamassa pari petiä kirpparilta. Huomenna se joutuu taas autokyytiin, että edes vähän tottuisi, kun viikonloppuna on edessä pakollinen matka Pohjois-Karjalaan. Noin pienille ei varmaan voi vielä pahoinvointilääkkeitäkään antaa...

Tänään on opeteltu omaa nimeä autoilun lisäksi. Ulkona taittuu jo vaikka miten pitkät matkat Maisan perässä. Ulkona Maisa myös vähän suopeammin lähtee leikkijuttuihin mukaan.

Maisa on kai lähinnä sitä mieltä, että mitä tuo säälittävä rääpäle tekee täällä ja milloin se menee pois. Isot kiitokset siskolle, että olen päässytkin Maisan kanssa sitten ihan kahdestaan tunnin lenkille molempina päivinä. Eilen Taika sai ihan mahdottoman iltavillin, juoksi pitkin asuntoa pukkilaukkaa ja siitä Maisakin lopulta innostui. Vähän aikaa ne sohivat tassuilla toisiaan Taika sohvan alla, mutta kun tuli uuden juoksukierroksen aika, Maisa hyppäsi Taikan päälle, mitä Taika säikähti ja lopetti leikit järkyttyneenä. Enimmäkseen Maisa murahtelee Taikan lähentely-yrityksille, vaikka se onkin melko juonikas ja ovela näyttäessään söpöltä ja ihanalta, joten eiköhän Maisakin lämpene vielä. Varmasti ainakin sitten, kun pentu on tarpeeksi iso vähän painimaan ja kunnolla juoksemaan.

Eilen alkoi ruokakuppikäyttäytymisen opettelu ja aika nätisti, tosin vaihtelevasti, se peppu tippuukin maahan jo kuppia odotellessa. Toinen opeteltava oli eilen uuden pannan pitäminen, mutta eipä siinä tainnut mitään opeteltavaa olla, vaikka onkin isompi ja painavampi kuin edellinen.

Hikka on tänään vaivannut pientä pariin otteeseen! Maisalla oli pienenä melkein koko ajan hikka!

On se vaan ylisöpö ja ihana, aamullakin painautui syliin koko pituudelta kun nostin sen, että lähdettiin ulos <3

Ei kommentteja: